ДОРОГІ ДРУЗІ!

    Просимо підтримати юну опішнянку, ученицю Державної спеціалізованої художньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Колегіум мистецтв у Опішному» Харченко Олену, яка стала півфіналістом конкурсу «Дудл для Google». Із сотень конкурсних малюнків у віковій групі 10-13 років журі конкурсу відібрало 5 кращих робіт, серед яких є і робота Лєни. Зараз дівчина змагається за вихід у фінал у своїй віковій категорії.  Оскільки у конкурсі три вікові категорії, таких фіналістів буде три. 
    Фіналісти будуть визначені за результатами онлайн-голосування на сайті конкурсу google.com.ua/doodle 4 google. Для пошуку в інтернеті можна ввести «дудл для гугл»  → народне голосування → 10-13 років → Вибрати роботу Харченко Олени і проголосувати за цей дудл.
    Громадське голосування в режимі он-лайн розпочалось 21 січня і завершиться 2 лютого 2014 року включно. З  нашою дружньою підтримкою у Олени є шанс перемогти. Окрім того, школа, в якій навчається переможець, отримає грант у розмірі 50 тис. грн. для придбання комп’ютерного класу. В Колегіуму мистецтв нарешті з’явився шанс отримати нові комп’ютери! Сподіваємося на ваші розуміння та підтримку. Просимо проголосувати! 
 
Єднаймося, бо ми того варті!
Зі щирою повагою Людмила Овчаренко.{jcomments on}